• WELCOME ON BOARD

Vliegtuigsleper

Direct solliciteren

VACATURE: Vliegtuigsleper

Schiphol, Netherlands MBO 1.750 tot 2.025 euro per maand

Heb je nog vragen?

WAT GA JE DOEN
Op het platform, letterlijk onder het vliegtuig; dat is toch een van de meest bijzondere werkplekken die je kan bedenken?! Als pushback chauffeur of in de volksmond ook wel “vliegtuigsleper” genoemd, ben jij de persoon die vliegtuigen van de gate naar de startbaan brengt en andersom. Zonder te twijfelen koppel jij de push-back truck vast aan het vliegtuig en versleep je het vliegtuig waar het wezen moet. Het lijkt een makkelijk klusje maar je hebt te maken met allerlei regels en procedures em staat veiligheid altijd op 1! Verder houd jij je bezig met de volgende taken:

  • Jij bent verantwoordelijk voor het verslepen en push-backen van vliegtuigen;
  • Het voorbereiden van werkzaamheden bij de gate (klaarzetten van dollies, containers, trappen, GPU’s en hefplatformen);
  • Het op efficiënte wijze plaatsen van goederen en bagage in bagageruimten of transportwagens en daarbij zorgen voor een stabiele lading en het voorkomen van beschadigingen;
  • Het bedienen van equipment voor het laden en lossen van vracht op pallets en containers en (zwaar) vrachtgoed met bijzondere afmetingen;
  • Lossen en laden en van bagage en vracht en post;

WIE ZOEKEN WIJ?
Absolute vereiste: jij hebt al eerder gewerkt als sleper bij een andere afhandelhaar op Schiphol en heb je de opleiding gevolgd.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

  • Je stressbestendig en klantgericht bent;
  • Je senioriteit uitstraalt en je beseft dat je een voorbeeldfunctie hebt;
  • Je beschikt over improvisatievermogen, flexibiliteit en enthousiasme;
  • Je hebt een constante oplettendheid en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van werkzaamheden/handelingen ten aanzien van veiligheid;
  • Je bent constant bezig met het naleven van verkeers-, bedrijfs-, en luchthavenvoorschriften.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Een uitdagende functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen d.m.v. opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Na het ontvangen van je Schipholpas wordt je goed ingewerkt. Je komt direct op contract bij Swissport zonder tussenpartijen. Het betreft een functie van minimaal voor 30 uur in de week volgens een rooster. Swissport handelt 24/7 vluchten af. Houdt dus rekening met onregelmatigheid, avonden, nachten en weekenden (hier worden natuurlijk toeslagen over gerekend). De salarisindicatie ligt tussen de €1.755,39 en de €2.087,33 op basis van een full time dienstverband (38 uur), afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kan je rekenen op 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling.

HEBBEN WIJ JOUW AANDACHT?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog geen ervaring als Vliegtuigsleper bij een luchtafhandelaar, maar zie jij jezelf dit wel doen in de toekomst? Solliciteer dan op onze vacature Ramp Employee Advanced! Zo doe je ervaring op binnen Swissport en zorgen wij samen met jou dat je door kunt groeien.


*Ben je een interne kandidaat laat dit dan weten bij het invullen van het sollicitatieformulier en gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn.

WAAROM KIEZEN VOOR SWISSPORT?

SWISSPORT ACADEMY
Werken aan je eigen ontwikkeling. Door onze academy kan jij gestructureerd, gemotiveerd en goed opgeleid instromen en doorgroeien binnen Swissport! 
PRIMA SALARIS
Je komt natuurlijk niet voor niets. Bij ons verdien je een prima salaris passend bij de functie op basis van je leeftijd en je ervaring. 
VOORDELIG REIZEN
Onze klanten (airlines) bieden het personeel van Swissport aantrekkelijke kortingen op vliegreizen! 
GOEDE REISKOSTEN REGELING
Een goede reiskostenregeling en gratis gebruik van het busnetwerk rondom Schiphol. 
MEER OVER WERKEN BIJ SWISSPORT

LUCHTVAART IS VAN EN VOOR IEDEREEN

ONTDEK DE WERELD VAN SWISSPORT

Kennen we de gebroeders Wright nog? Op 17 december 1903 maakte zij de eerste vlucht met een gemotoriseerd vliegtuig. Nu, ruim 100 jaar later, zijn er wereldwijd ruim 38 miljoen vluchten en 4,1 miljard passagiers per jaar. Het is duidelijk; luchtvaart is er voor iedereen en is van iedereen.
LEER MEER OVER SWISSPORT

DEZE VACATURES VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bekijk alle vacatures