Nederlands

Kruisweg 609-619
2132 NA Hoofddorp
Nederland

Adres

Kruisweg 609-619
2132 NA
Hoofddorp
Netherlands
www.swissport.com

Google map

Swissport Amsterdam

Kruisweg 609-619, Hoofddorp, Nederland, 2132 NA
020-7952435

Over ons

Internationaal
Swissport International is wereldspeler op het gebied van luchtvrachtafhandeling en grondafhandelingsdiensten op 280 luchthavens in 48 landen op 5 continenten. Met een totaal van meer dan 61.000 medewerkers wereldwijd, levert Swissport afhandelingsdiensten aan de luchtvaartindustrie. Dat maakt ons de grootste afhandelaar in de luchtvaartindustrie ter wereld! Wij verzorgen wereldwijd o.m. de check in, gate afhandeling, het laden en lossen van passagiers/ vrachtvliegtuigen en het geven van service binnen onze lounges aan ongeveer 835 luchtvaartmaatschappijen.

Nederland
In Nederland bestaat Swissport uit een aantal bedrijfsonderdelen die actief zijn in verschillende segmenten in de luchtvaartindustrie en is daarmee een van de grootste afhandelaren op Schiphol. De medewerkers zorgen gezamenlijk voor o.a. check-in, ticketbalie-services, de platform- en bagage afhandeling en bagage tracing. Daarnaast heeft Swissport op Schiphol een tweetal business lounges voor zakenreizigers. Ook verzorgt Swissport voor een groot aantal luchtvaartmaatschappijen de vrachtafhandeling. Swissport verwerkt of bewerkt in haar loodsen alle lading die een vliegtuig verlaat en zorgt voor het vervolgtransport daarvan per vrachtauto. Swissport werkt conform wereldstandaarden en certificering zoals ISO, ISAGO, TAPA en AEO. Onze kracht is een combinatie van alle lokale faciliteiten die wij hebben en de ondersteuning uit ons wereldwijde netwerk van Swissportkantoren.

In Hoofddorp is tevens het Shared Service Center gevestigd, waar onze medewerkers ondersteunende diensten leveren voor Swissport Nederland op het gebied van Finance, Sales, Security, IT, Facility Services en Human Resources.

Missie van Swissport
Bijna elke organisatie heeft een missie, zo ook Swissport en deze is als volgt:

‘De luchtvaartindustrie voorzien van consistente en op maat gemaakte oplossingen over de hele wereld, voor een betere klantervaring’.

Om het doel van onze missie te realiseren is Swissport gericht op het consolideren en versterken van onze marktpositie door te zorgen dat we constante innovatie waarborgen in de industrie op belangrijke gebieden zoals service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Swissport is een mensgerichte organisatie en zonder onze mensen kunnen we gewoon niet voldoen aan onze doelen en het bereiken van onze visie. Bij Swissport dagen we onze medewerkers uit om leiders te zijn in onze industrie. Deze filosofie is belichaamd in onze 3 kernwaarden, de 3 P’s:

  • People (mensen)
  • Mensen maken het verschil in onze business.
  • Professionality (professionaliteit)
  • Onze professionaliteit onderscheidt ons van onze concurrenten.
  • Partnership (samenwerken)
  • Wij zijn betrokken bij partners met alle grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld.


Is Swissport een organisatie die jou aanspreekt? Kijk dan direct op ons actuele vacature aanbod via de knop ‘Vacatures’! Wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega!